Program obchodu Święta Narodowego w dniu 22 lipca 1947 r. w Gdyni. (Gdynia : [s.n.], 1947)
Afisz z programem uroczystości.
Keywords: Polska. -- Polski Komitet Wyzwolenia Narodowego. -- rocznice -- druki ulotne; Święta -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- źródła