[Afisz. Incipit] Zarządzenie. Na podstawie Rozporządzenia Ministra Zdrowia ... w sprawie przeprowadzenia szczepień ochronnych przeciw durowi brzusznemu ... / Sankowski Kazimierz. - Sankowski, Kazimierz ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o szczepieniach wraz z punktami szczepień.