[Afisz. Incipit] Zarządzenie. Na podstawie Rozporządzenia Ministra Zdrowia ... w sprawie przeprowadzenia szczepień ochronnych przeciw durowi brzusznemu ... - Sankowski, Kazimierz (Malbork : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o szczepieniach wraz z punktami szczepień.
Keywords: Dur brzuszny -- szczepienie -- druki ulotne; Dur brzuszny; Malbork (Polska ; region) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne