[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Podaje się do wiadomości, iż ... Rzeźnia Miejska produkuje sztuczny lód ... / Stefan Sławiński. - Sławiński, Stefan (polityka) ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz z treścią ogłoszenia 16.05.1947 r.