[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Podaje się do wiadomości, iż ... Rzeźnia Miejska produkuje sztuczny lód ... - Sławiński, Stefan (polityka). (Lębork : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz z treścią ogłoszenia 16.05.1947 r.
Keywords: Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.