Elling - Hellstenius, Axel (1960- ).; Næss, Petter (1960- ).; Ellefsen, Per Christian (1954- ).; Nordin, Sven (1957- ).; Jacobsen, Marit Pia.; Gudowski, Maciej (1955- ).; Ambjørnsen, Ingvar (1956- ). (Warszawa : Kino Świat, 2003)
Materiały dodatkowe : filmografie, wywiady z twórcami, galeria zdjęć, nagrody.
Basert på romanen "Brødre i blodet" av Ingvar Ambjørnsen.
Premiera filmu w 2001 r. Data wydania ze str. wydawcy.
Per Christian Ellefsen, Sven Nordin, Marit Pia Jacobsen, Jørgen Langhelle, Per Christiansens.
Czyta Maciej Gudowski.
DVD-Video.
Ścieżka dźw. w jęz. norw., napisy i lekt. w jęz. pol.