[Afisz. Incipit] Ogloszenie dnia 30 maja 1946 r. o godz. 10 odbędzie się ... walny zjazd powiatowy P.S.L. ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zjeździe PSL na zamku w Malborku 30.05.1946 r.
Brak polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Polskie Stronnictwo Ludowe (1945-1949) -- druki ulotne; Zamek (Malbork, Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.