Aleksander Fredro - Mąż i żona / projekt graficzny Remus&Duda, fotografia Piotr Piechocki. - Remus-Duda, Joanna (1965- ). (Teatr Wybrzeże, 2002)
Plakat premiery 24-25.10.2002 r. w Sali Prób Teatr na Targu Węglowym. Reżyseria: Anna Augustynowicz. Obsada: Paulina Kinaszewska, Dorota Kolak, Grzegorz Gzyl, Rafał Kronenberger.