Aleksander Fredro - Mąż i żona - Remus-Duda, Joanna (1965- ).; Piechocki, Piotr; Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 2002)
Plakat premiery 24-25.10.2002 r. w Sali Prób Teatr na Targu Węglowym. Reżyseria: Anna Augustynowicz. Obsada: Paulina Kinaszewska, Dorota Kolak, Grzegorz Gzyl, Rafał Kronenberger.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- plakaty; Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); 2001-; Plakaty -- 1990-.; Plakat teatralny