Verordnung betreffend die Rechtskraft von Verordnungen in den besetzten Gebietsteilen Russlands rechts der Weichsel = Isakymas Ape isakymu teisės gale užimtose Rusijos srityse dešinėje Vislos pusėje = Postanowienie o mocy prawnej rozprządzeń wydawanych w zajetcyh miejscowościach Rosji po prawej stronie Wisły / Hindenburg. - Hindenburg, Paul von (1847-1934) (s.n.], 1915)
Druk z terenów okupowanych przez Niemców z lipca 1915 r.