Verordnung betreffend die Rechtskraft von Verordnungen in den besetzten Gebietsteilen Russlands rechts der Weichsel = Isakymas Ape isakymu teisės gale užimtose Rusijos srityse dešinėje Vislos pusėje = Postanowienie o mocy prawnej rozprządzeń wydawanych w zajetcyh miejscowościach Rosji po prawej stronie Wisły - Hindenburg, Paul von (1847-1934). ([S.l. : s.n.], 1915)
Druk z terenów okupowanych przez Niemców z lipca 1915 r.
Równol. w trzech językach - niem., pol., i lit.
Keywords: Wojna światowa (1914-1918) -- Litwa; Wojna światowa (1914-1918) -- Europa Wschodnia; Wojna światowa (1914-1918) -- Polska