Ex Libris Cecylii i Janusza Duninów W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1998)
Przedstawia siedzącą postać świętego z księgą w rękach. W prawym górnym i lewym dolnym rogu postacie diabełków. U góry po prawej stronie napis: Ex Libris Cecylii i Janusza Duninów. Sygn. aut. w obrębie kompoz.