Gdański elegant - Górska, Krystyna (1921-2012). ([Gdańsk], 1960)
Przedstawia mężczyznę w historycznym stroju, na karym koniu, na tle kamienic.
U dołu pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora.
Miejsce powstania i datowanie według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.