[Zaproszenie. Incipit] Der Danziger Wingolf gibt sich die Ehre ... zu seiner vom 27. bis 31. Juli stattfinden Grenzlandtagung ... ([wydawca nieznany], 1927)
Zaproszenie na obchody Ostdeutscher Wingolfstag (korporacja studencka Politechniki Gdańskiej).