[Zaproszenie. Incipit] Der Danziger Wingolf gibt sich die Ehre ... zu seiner vom 27. bis 31. Juli stattfinden Grenzlandtagung ... (Danzig : [wydawca nieznany], 1927)
Zaproszenie na obchody Ostdeutscher Wingolfstag (korporacja studencka Politechniki Gdańskiej).
Keywords: Politechnika Gdańska -- 1900-1945 -- druki ulotne; Politechnika Gdańska; Studenci -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Wolne Miasto Gdańsk (1920-1939); Zaproszenia -- 1900-1945.; Zaproszenie