Ex Libris Roland Roveda / Johann Naha. - Naha, Johann (1902-1982) (1966)
Sylwetka nagiej kobiety, w prawym górnym rogu tarczy z herbem napis u góry: Ex Libris, u dołu: Roland Roveda. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.