Ex Libris Rostislav Dostál C. - Cinybulk, Vojtech (1915-1994) (1957)
Przedstawia dwójkę dzieci. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: Rostislav Dostál. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem autograf aut.