Istnienie i literatura : (notatnik hermeneuty) - Gleń, Adrian (1977- ). (Sopot : Towarzystwo Przyjaciół Sopotu, 2010)
Tom szkiców zawierający ponad dwadzieścia studiów poprzedzonych wstępem.
W serii gł.: t. 55.
"Nota edytorska" s. 197-198.
"Bibliografia prac cytowanych" s. 199-205. Indeks.
Keywords: Literatura polska -- 1970- -- historia i krytyka