[Dziecięce spotkania ze sztuką] / fotografia K. Andryszkiewicz. - Andryszkiewicz, Krystyna (1955- ). (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia ilustratorkę książek dla dzieci Anną Ciesielczyk prowadzącą z dziećmi zajęcia w ramach Dziecięcych spotkań ze sztuką, 1979 r.