Fikcja i wspólnota - Browarny, Wojciech (1970- ).; Stasiuk, Andrzej (1960- ). (2005)
Recenzja książki: Jadąc do Babadag / Andrzej Stasiuk. Wołowiec, 2004.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.