Iwan Wyrypajew - Niepookój = Voln'enie / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 2021)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 23.07.2021 r. na Scenie Kameralnej. Reżyseria: Grzegorz Wiśniewski, scenografia: Mirek Kaczmarek.