Jak filomaci czytali filomatów - Jędrzejewski, Tomasz (1984- ). (2020)
Keywords: philomats, Adam Mickiewicz, Jan Czeczot, occasional poetry.
Tytuł według nagłówka.
Streszczenie w języku angielskim.
Keywords: Towarzystwo Filomatów