Kościół św. Trójcy i św. Anny : elewacja zachodnia / foto Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1984)
Przedstawia kościół św. Trójcy i kaplicę św. Anny od zachodu ze skweru przy ul. Okopowej, 1984 r.