[Afisz. Incipit:] Zawody piłki nożnej o Mistrzostwo II-Ligi Państwowej Z.S. Włókniarz Kraków T.K.S. Budowlani Gdańsk. ([wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o zawodach 28.03.1954 r. na stadionie Z.S. "Budowlani" Wrzeszcz, ul. Traugutta.