Max Halbe. - Schlesische Verkehrsverband (Breslau : Schlesischer Verkehrsverband Breslau, 1900)
Przedstawia portret w popiersiu Maxa Halbe.
U dołu pod kompozycją tytuł - podpis.
Poniżej kompozycji sygnatura wydawcy: Schlesischer Verkehrsverband Breslau.
Autor nieznany, praca niesygnowana.
Data powstania według biografii portretowanego.
Keywords: Portrety -- Niemcy -- 1900-1945.