[Pomnik Tym co za polskość Gdańska] - Nowaliński, Karol (1935- ). ([Gdańsk], 1992)
Przedstawia pomnik "Pomnik Tym co za polskość Gdańska" przy ul. Podwale Staromiejskie w Gdańsku, około 1992 roku.
Tytuł nadany przez katalogującego według przedstawienia, autor i data według wpisu w inwentarzu.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Pomniki -- Polska -- Gdynia -- 1945- -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie