Z prvních knižek Danušky Dvořákové / C. - Cinybulk, Vojtech (1915-1994) ([wydawca nieznany], 1967)
Dwie maskotki: miś i piesek trzymające książkę składankę z napisem: Z prvních knižek Danušky Dvořákové, pod wyobrażeniem autograf artysty.