[Afisz. Incipit] Dnia 14-go kwietnia 1946 roku ... wieczór tańca i pieśni z udziałem znanego duteu Wandy Wańkowicz i Wiktora Ronwalda. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o wieczorze w Teatrze Miejskim w Gdańsku-Wrzeszczu.