Bekanntmachung : Nach § 3 der Verordnung [...] - Schlichting, Horst; Diehm, Christoph (1892-19..). (Gotenhafen : [s.n.], 1939)
Rozporządzenie z okupowanej Gdyni z 5.12.1939 r. dot. konfiskaty własności pol.
Keywords: Wojna światowa (1939-1945) -- Polska -- Gdynia; Gdynia (Polska) -- 1900-1945.; Gdynia (Polska) -- 1939-1945 (Wojna i okupacja).; Gdynia (Polska) -- 1939-1945 (Wojna i okupacja) -- źródła