Za Zasługi Dla Zespołu Szkół Łączności. Kraków Zespół Szkół Łączności 1945-1995 im Obrońców Poczty Polskiej w Gdańsku. ([Zespół Szkół Łąćzności], 1995)
Medal. Na awersie: po środku ukoronowana litera K, obok maszt przekaźnikowy niżej napis: ZSŁ Kraków, w otoku napis: Za Zasługi Dla Zespołu Szkół Łączności. Na rewersie: po środku płonące budynki, niżej napis: im. Obrońców Poczty Polskiej W Gdańsku. W otoku: Zespół Szkół Łączności 1945-1995.