Za Zasługi Dla Zespołu Szkół Łączności. Kraków Zespół Szkół Łączności 1945-1995 im Obrońców Poczty Polskiej w Gdańsku. - Zespół Szkół Łączności im. Obrońców Poczty Polskiej w Gdańsku (Kraków). ([Kraków] : [Zespół Szkół Łąćzności], 1995)
Medal. Na awersie: po środku ukoronowana litera K, obok maszt przekaźnikowy niżej napis: ZSŁ Kraków, w otoku napis: Za Zasługi Dla Zespołu Szkół Łączności. Na rewersie: po środku płonące budynki, niżej napis: im. Obrońców Poczty Polskiej W Gdańsku. W otoku: Zespół Szkół Łączności 1945-1995.
Tytuł utworzony przez katalogującego.
Miejsce wydania na podstawie siedziby wydawcy.
Nazwa wydawcy na podstawie medalu.
Data wzięta z napisu na medalu.
Keywords: 1989-2000; 1901-2000; Medale; Polska; Obiekty trójwymiarowe