[Afisz. Incipit] Związek Restauratorów m. Słupska przy Z.K.S. urządza ... Pierwszą Wielką Zabawę p.n. Noc Majowa ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie 31.05.1947 r. w sali Teatru Miejskiego.