Bogusław Holub Exlibris Ryszard Stryjec. - Stryjec, Ryszard (1932-1997) (1972)
Przedstawia centaura z łukiem gotowym do strzału, u góry w ramce napis: Bogusław Holub i inicjały R. S oraz data 1972. Pod przedstawieniem napis: Ex Libris. Pod kompozycją oł. nazwisko aut.