Ex Libris Manuel Garcia de la Cruz / F. S. - Saez, Julio Fernandez (1924- ). ([wydawca nieznany], 1961)
Otwarta książka z napisem: Ex Libris, i siedząca na niej sowa, u dołu napis: Manuel Garcia de la Cruz, u góry ukoronowana tarcza herbowa nad nią na wstędze napis: Gijon. Sygnatura artysty i nr dzieła: 213 w obrębie kompozycji.