[Afisz. Incipit:] Kierownictwo Kursu Szkoły Powszechnej dla Dorosłych przy szkole nr 32 w Nowym Porcie ogłasza zapisy na semestr ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zapisach.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Oświata dorosłych; Nowy Port (Gdańsk ; część miasta); Druki ulotne