Społeczeństwo Wybrzeża i liczni przybysze z głębi kraju składają hołd prochom mjr. H. Sucharskiego w Dworze Artusa. (1971)
Przedstawia urnę z prochami mjr. Henryka Sucharskiego wystawioną w Dworze Artusa, przy urnie warta wojskowa, ludzie składają hołd, 1971 rok.