[Afisz. Incipit:] Krzysztof Daukszewicz akompaniament Mieczysław Grochowski fortepian Andrzej Kleszczewski gitara ... ([wydawca nieznany], 1993)
Afisz informujący o recitalu 10 października w Wojewódzkim Ośrodku Kultury w Gdańsku ul. Korzenna 33/35 (Ratusz Staromiejski).