Komercyjne wykorzystanie dóbr niematerialnych ("merchandising") / Katarzyna Grzybczyk. - Grzybczyk, Katarzyna
Wykorzystanie postaci fikcyjnej. Dzieła sztuk pięknych. Utwór fotograficzny. "Personality merchandising".