Komercyjne wykorzystanie dóbr niematerialnych ("merchandising") - Grzybczyk, Katarzyna (2000)
Wykorzystanie postaci fikcyjnej. Dzieła sztuk pięknych. Utwór fotograficzny. "Personality merchandising".
Tytuł nagłówkowy.
Tytuł w języku niemieckim: Die kommerzielle Anwendung von Immaterialgüterrechten ("merchandising").
Keywords: Merchandising; Artykuł z pracy zbiorowej