[Afisz. Incipit] Zarzadzenie na podstawie rozporzadzenia ... w sprawie przeprowadzenia przymusowych szczepien ochronnych przeciw durowi brzusznemu ... - Szmyciński, Heliodor ([wydawca nieznany], 1946)
Brak polskich znaków diakrytycznych.