Jarosław Iwaszkiewicz - Lato w Nohant : Komedia w 3 aktach / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1963)
Program teatralny premiery w Teatrze Kameralnym w Sopocie 10.05.1963 r. Reżyseria: Walerian Lachnitt, scenografia: Janusz Adam Krassowski, kierownictwo muzyczne: Jerzy Partyka.