Ulica Długa, przed odbudową 1952 rok, - widok z wieży Ratusza Gł[ównego] [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1952)
Przedstawia ulicę Długą, przed odbudową, ujęcie z wieży Ratusza w kierunku Złotej Bramy, 1952 r.