[Afisz. Incipit:] Gdański Związek Śpiewaczy urządza ... wieczór pieśni ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o koncercie 12.09.1948 r. w sali Państwowego Teatru Wybrzeże w Gdańsku, w którym wystąpił: Cecylia - chór mieszany z Pucka, Echo - chór męski Zjednoczenia Stoczni Polskich z Gdańska, Echo - chór męski z Gdyni, Harfa - chór rzemieślniczy męski z Gdańska, Harmonia - chór męski z Wejherowa, Lutnia - chór mieszany z Malborka, Moniuszko - chór męski z Gdańska, MZK - chór męski z Gdańska i Westerplatte - chór męski z Nowego Portu.