[Spichlerze przy ul. Chmielnej 29-32] [aut. odb. Karol Nowaliński]. - Nowaliński, Karol (1935- ). (Karol Nowaliński, 1986)
Przedstawia spichlerze przy ul. Chmielnej 29-32, widok od strony Motławy, od lewej widoczne spichlerze: "Włocławek", "Holland", "Adebar", "Gehrt", ok. 1920 r.