[Spichlerze przy ul. Chmielnej 29-32] - Nowaliński, Karol (1935- ). ([Gdańsk : Karol Nowaliński, 1986)
Przedstawia spichlerze przy ul. Chmielnej 29-32, widok od strony Motławy, od lewej widoczne spichlerze: "Włocławek", "Holland", "Adebar", "Gehrt", ok. 1920 r.
Tyt. nadany przez katalogującego na podst. przedstawienia. Data odb., aut. i miejsce wyd. wg inwentarza PAN BG.
Fot. Gd.
Keywords: Spichrze -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- fotografie