Ex-Libris Casimiri Reychmani / [F. Jabłczyński]. - Jabłczyński, Feliks (1865-1928) ([wydawca nieznany], 1907)
Głowa młodzieńca z profilu, w greckim hełmie. Napis z lewej strony: Ex-Libris, u dołu: Casimiri Reychmani. Sygn. autora i data w obrębie kompozycji.