Exlibris Gustav Buxbaum / Ott. - Ott, Herbert (1915-1987) (1973)
Dwa krasnoludy stojące przy kowadle z napisem: Exlibris Gustav Buxbaum, na którym stoi naga kobiet. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.