Szwejk : Musical / Krechowicz. - Krechowicz, Jerzy (1937-2023) ([wydawca nieznany], 1976)
Plakat informujący o spektaklu w Teatrze Muzycznym w Gdyni w 1976 r. Muzyka Ryszard Sielicki. Plakat w kolorystyce bieli i zieleni przedstawia mężczyznę w mundurze ze zdeformowaną twarzą.