Za i przeciw międzynarodowej mobilności studentów i naukowców / Dominika Walczak. - Walczak, Dominika
Informacje o badaniu stypendystów programów Erasmus i Maria Skłodowska-Curie; pozytywne i negatywne strony międzynarodowej mobilności studentów i naukowców.