[Afisz teatralny. Incipit:] Roger Ferdinand - Szczeniaki : sztuka w 3-ch aktach / Teatr Dramatyczny Domu Marynarki Wojennej. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o przedstawieniu 17.12.1946 r. i w dniach następnych. Reżyseria: Jerzy Merunowicz, oprawa sceniczna: Stanisław Preyzner.